fbpx

Termeni si Conditii

//Termeni si Conditii
Termeni si Conditii2018-10-01T15:47:31+00:00

Termeni si conditii

Inainte de vizualizarea prezentului website, trebuie sa luati la cunostinta si sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare prezentate in continuare.

Comenzile cu plata ramburs sau cu cardul efectuate pana la ora 13.00 in zilele lucratoare vor fi expediate in aceeasi zi. Comenzile cu plata ramburs sau cu cardul efectuate dupa ora 13.00 in zilele lucratoare sau in weekend si sarbatorile legale vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Comenzile cu plata prin transfer bancar, vor fi expediate in ziua incasarii banilor. Daca ati selectat plata prin transfer bancar urmatorul pas este sa efectuati plata in contul nostru furnizat in pagina de comanda afisata dupa ce ati ales Metoda de Plata-Ordin de Plata/Transfer Bancar.

Daca faceti plata cu cardul trebuie sa acceptati implicit termenii si conditiile procesatorului de plati si/sau institutiei financiare implicate. Comenzile platite cu cardul vor fi expediate numai dupa ce sumele platite ajung in contul nostru.

Livrarea prin Fan Courier dureaza 1-2 zile si se face intre orele 9.00 – 17.00 direct la adresa indicata de dumneavoastra. Livrarea cu Posta Romana(este necesar ca adresa de livrare sa fie cea din C.I. a dv.) se face in 2-4 zile lucratoare la oficiul postal din zona.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Incercam sa mentinem toata informatia din site cat mai actualizata, completa si fara erori. Toate preturile si descrierile produselor sunt sub rezerva greselilor de redactare. In cazul in care un pret a fost trecut eronat in site, nu avem obligatia sa onoram comanda, insa va vom informa in legatura cu respectiva eroare. Aceasta va fi corectata imediat ce avem posibilitatea.

Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cate o data fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii consumabilelor cu care lucram.
Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care deveniti consumator.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri
Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright
Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea FitYoutBody.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei FitYoutBody.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Promotii si concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Conditii de returnare
Ne dorim sa aveti o experienta placuta si sa va atingeti rezultatul dorit atunci cand achizitionati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Clientii FitYourBody.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul va suporta taxa de transport pentru returnare. Fityourbody.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:
NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.