fbpx

Politica de Returnare

//Politica de Returnare
Politica de Returnare2018-10-01T15:46:55+00:00

Politica de returnare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. ”

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Dorinta noastra este sa aveti o experienta placuta si cele mai bune rezultate cu noi. Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate, acestea se pot returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Clientii Fityourbody.ro pot returna produsele Herbalife cumparate in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Fityourbody.ro va asigura ca va returna contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. In acest caz, transportul este suportat de catre consumator.